Syaz Harzays Minme: Tutorial : Cara nak copy menggunakan ctrl + c

Pages

STATUS UPDATED!
Assalamualaikum korang korang and korang... terima kasih kerana sudi singgah kat blog syaz ni.. hihihihi...

20 Dec 2013

Tutorial : Cara nak copy menggunakan ctrl + c

 Assalamualaikum ^^

Hyep.. helloo hello hello… ^^
Ok… untuk yang kesekian kalinya.. tutorial ni syaz buat khas untuk newbies yang tak tahu macam mana cara nak COPY sumthing  ..

1. Just follow je gambar dekat bawah ni ok..




Korang HIGHLIGHT kan apa yang korang nak copy..
Tekan CTRL + C (TEKAN SERENTAK) automatic akan copy link yang korang nak tu… 

2.  Lepas tu korang pergi dekat mana korang nak PASTE kan link tu..
    Tekan CTRL + V (TEKAN SERENTAK) automatic akan paste link yang korang nak tu…

Tu je… senang kan… syaz yakin korang dapat follow… 

SEMOGA BERJAYA ^^

No comments:

Post a comment

Assalamualaikum...
alang-alang dah baca tu..
mintak tolong komen sekali boleh??
hehehehe ^^

Syaz Harzays Minme© . Designed by MaiGraphicDesign