Syaz Harzays Minme: Tutorial : Check BERAT BLOG

Pages

STATUS UPDATED!
Assalamualaikum korang korang and korang... terima kasih kerana sudi singgah kat blog syaz ni.. hihihihi...

21 Dec 2013

Tutorial : Check BERAT BLOG

Assalamualaikum...





hyep.. hello hello hello loca people ^^
tengok title..?? hihihi.. BERAT BLOG?? blog pon ada timbang berat jugak ke???
ha'aa... korang jangan ingat kita je yang timbang berat.. blog pon ada jugak tau... hihihi ^^
oke2... straight to the point laa.. syaz ade terjumpa satu web ni..WEBSITE SPEED TEST. so, tak salahkan kalau syaz kongsi at korang...

meh KLIK SINI..

Oke... kalau korang punya weight tu over-limited sangat.. korang buang la ape je widget yang tak patot korang letak kat dalam blog tu.. widget yang banyak sangat buat blog korang loading ciput ok.. tu je ..hihihi ^^

SELAMAT MENCUBA ^^

No comments:

Post a comment

Assalamualaikum...
alang-alang dah baca tu..
mintak tolong komen sekali boleh??
hehehehe ^^

Syaz Harzays Minme© . Designed by MaiGraphicDesign